REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Dani Olmo: "Gorko-sladak okus, ali Real Madrid je Real Madrid"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.03.24. | 13:35

RB Leipzig se unatoč dobroj igri oprostio od Europe...

Njemački predstavnik na Santiago Bernabeuu lovio je 0-1 zaostatak iz prve utakmice, imao čak 21 udarac na Luninov gol, no dvoboj je završio rezultatom 1-1 i u četvrtfinale je, unatoč zvižducima svoje publike, prošao Real Madrid.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedan od najopasnijih igrača Leipziga na utakmici bio je bivši igrač Dinama Dani Olmo. Imao je ukupno tri udarca, a jedan pokušaj završio je i na gredi domaćeg gola!

"Gorko-sladak okus, mislim da je momčad odigrala dobru utakmicu, 180 minuta kvalitetne igre i možda smo zaslužili nešto više. Ali Real je na kraju Real, moramo biti puno bolji da ih pobijedimo. Moj je prvi dojam da smo odigrali dobru utakmicu, imali smo prilike za gol. Na kraju smo izgubili loptu u kontranapadu, pa su oni zabili prvi, pa je postalo teže. Trebali smo doći do prednosti ranije, prije nego što su oni zabili, mogli smo zabiti mi, poslije smo imali još dobrih prilika, pa gredu, ali takav je nogomet", rekao je španjolski ofenzivac koji za kruh zarađuje u trenutno petoplasiranoj momčadi Bundeslige.

Olmo i njegov klub se sada okreću domaćem prvenstvu u kojem žele ponoviti prošlosezonski uspjeh i završiti među četiri najbolje momčadi lige čime bi ponovno osigurali mjesto u najelitnijem klupskom natjecanju.



Tagovi

Dani OlmoRB LeipzigReal MadridBundesligaLiga prvaka

Ostale Vijesti