Dan D za Bilića! Jedno pojačanje stiglo, a gazda najavio još trojicu! Evo potencijalnih imena...

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 01.09.15. | 08:52

Londonski klub bit će danas iznimno aktivan...

Posljednji dan prijelaznog roka mogao bi razveseliti Slavena Bilića. Jedan od njegovih predsjednika, David Gold, voli komunicirati s navijačima preko društvenih mreža, a jučer je na Twitteru najavio mogući dolazak čak tri pojačanja.

Gold se najprije pohvalio kako je West Ham osigurao novu posudbu Alexa Songa, veznjaka Barcelone koji je i prošle sezone bio na Upton Parku. Potom je zagolicao maštu fanova, napisavši da je izgledna potvrda još trojice novih igrača.

Jedan od njih trebao bi biti Nikica Jelavić. Hrvatski napadač prema napisima SkySporta još jučer je stigao na liječnički pregled u London. Navodno će ga Bilićev klub platiti Hullu 5.500.000 eura, a Jelavić će se tako vratiti u Premierligu.

Transfermarkt pak povezuje West Ham s još dva centarfora, Emmanuelom Adebayorom koji ipak nije završio u Marseilleu, te Charliejem Austinom, željom „pola“ Engleske. I dalje je aktualna priča oko Chelseajevog odbačenog krila Victora Mosesa, ali kandidat je i Michail Antonio iz Nottingham Foresta.

Čekićare se dovodi u istu rečenicu i s iskusnim vratarom Robertom Greenom iz QPR-a, ali i još jednim zadnjim veznim, nekadašnjim članom Tottenhama, Tomom Huddlestoneom. Naravno, nije nemoguće niti neko iznenađenje, pogotovo nakon što je Bilić razveselio svoje gazde fenomenalnim pobjedama na Emiratesu i Anfieldu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

West HamSlaven BilićDavid GoldNikica JelavićEmmanuel AdebayorCharlie AustinVictor MosesTom Huddlestone

Ostale Vijesti