Damir Zorić: "Ovo je poraz Dinama, ja ne zarađujem svoj kruh u klubu"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 21:14

Predvodnik takozvane 'Mamićeve struje' Damir Zorić dao je izjavu medijima

Nakon više od dva sata zasjedanja Izborne skupštine Dinama, ista je prekinuta nakon što su 33 člana skupštine sklona Zdravku Mamiću napustila sjednicu te je u Hotelu Sheraton ostalo 37 zastupnika, a za kvorum je bilo potrebno njih 41.

Predvodnik 'Mamićeve struje' Damir Zorić dao je izjavu okupljenim novinarima:

"Ovo je poraz Dinama. Cijelo vrijeme govorimo, dajte da se sjednemo i dogovorimo se. Ali neće, hoće sve na silu. Sretno im bilo. Oni su igrača koji je na Transfermarktu vrijedio 10 milijuna i zabio najlijepši pogodak Hrvatske na Svjetskom prvenstvu prodali za pet milijuna eura. Ta politika sigurno neće dobro donijeti Dinamu. Šest od 13 članova Izvršnog odbora odbilo je sudjelovati, sedmi član, da ga sad ne menujem, po sili zakona ne može biti član upravnog tijela nikakve sportske udruge jer ima pravomoćnu kaznenu presudu, prema Zakou o sportu i Zakonu o trgovačkim društvima", rekao je Zorić i nastavio:

"Ja ne zarađujem svoj kruh u Dinamu, ja od Dinama nemam ni lipe. Povremeno dobijem neki suvenir. Ne želim narušavati svoje zdravlje. Ja želim da Dinamo bude prvi. Ne znam što bih više rekao, žao mi je".


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoSkupština GNK DinamoDamir Zorić

Ostale Vijesti