Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Dalić: "Cilj je finale", Ćorluka: "Nizozemska igra moderan nogomet, ali veseli nas podrška velikog broja navijača"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.01.23. | 12:30

Dalićev asistent bio je dio delegacije HNS-a na ždrijebu u Nyonu, dok se izbornik nalazi u Australiji

“Koga god da smo izvukli, ne bi nam bilo lagano. Svaki je suparnik jako kvalitetan i ima veliku nogometnu povijest. Drago mi je što smo dio tog društva jer smo to zaslužili našim rezultatima”, prva je reakcija Vedrana Ćorluke koji je uživo nazočio ždrijebu u Nyonu s Tomislavom Packom i Ivom Olivari. Asistent Zlatka Dalića smatra kako je ždrijeb dobar, da igramo protiv domaćina tu prvu utakmicu i da očekuje veliku podršku naših navijača.


“I onih iz obližnjih zemalja, ali iz Hrvatske. Sigurno nam neće biti jednostavno, ali dobro ćemo se spremiti za završnicu Lige nacija”.

Nizozemska je ozbiljan protivnik koji je ostavio jako dobar dojam na SP-u u Katru.

“Igrali su dobar nogomet, ispali su na loše izvođenje udaraca s bijele točke od Argentine. Igrali su brzo i atraktivno prema naprijed i sve ono što moderan nogomet zahtjeva. Sigurno neće biti lagano, ali uvjeren sam da ćemo se dobro spremiti”, bila je reakcija Vedrana Ćorluke nakon ždrijeba u Nyonu.

Ždrijeb je za HRT komentirao i izbornik Zlatko Dalić koji se trenutno nalazi u Australiji.

"Pa možda najteži mogući protivnik, domaćin, puni stadion, dobili su novog izbornika, sjajna reprezentacija. Međutim svaka ekipa koju bi dobili bila bi teška. Sve četiri reprezentacije su u TOP 10 na svijetu. Teška završnica, ali mi znamo što je naš cilj - da idemo u finale, da se izborimo za to", rekao je Dalić za HRT.


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaVedran ĆorlukaLiga nacijanizozemska nogometna reprezentacijaVatreniZlatko Dalić

Ostale Vijesti