REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Crveno mu se piše: Pongračić isključen u debiju za Fiorentinu, Genoa u 90+6. došla do remija protiv Intera

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 20:49

Milan Badelj je kao kapetan svoje momčadi igrao do 86. minute

Neće po dobrom pamtiti svoj debi u dresu Fiorentine Marin Pongračić. Naime, osim što je njegova momčad na gostovanju kod povratnika u Serie A Parme odigrala 1-1, hrvatski reprezentativac u 83. minuti zaradio je drugi žuti, odnosno crveni karton. Pongračić je bio u početnom sastavu Viola, ali je onda sedam minuta prije isteka 90. minute otišao na prisilno tuširanje. Na njegovu sreću, Parma nije uspjela kapitalizirati igrača više u završnici susreta, a spomenimo kako za domaći sastav nije konkurirao Antonio-Mirko Čolak.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Parma je povela pogotkom Mana u 22. minuti nakon dodavanja Bonnyja, a s tim rezultatom se otišlo i na predah. Dugo je u drugom dijelu domaćin odolijevao napadima gostiju, no onda je u 75. kapetan Birgahi vratio stvari na početak. U završnici utakmice vidjeli smo dvije velike prilike, po jednu na svakoj strani, ali kako je Kayode u 82. bio neprecizan kod domaćina, isto tako put do mreže Fiorentine šest minuta kasnije nije uspio pronaći Cyprien.

Oba pogotka s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport), a drugi žuti karton Pongračića OVDJE (Arena Sport)

U ogledu Genoe i Intera također nije bilo pobjednika, ali baš kao i u utakmici Parme i Fiorentine, uzbuđenja nije nedostajalo.

Domaćin je u 20. minuti poveo pogotkom Vogliaccoa, da bi onda 10 minuta kasnije Thuram postigao svoj prvi pogodak na utakmici i vratio stvari na početak. Aktualni prvak Italije do vodstva je došao u 85. minuti, ponovno je precizan bio francuski napadač, ali onda je Genoa, duboko u sudačkoj nadoknadi, uspjela doći do poravnanja.

Mesisas je izveo kazneni udarac, njegov pokušaj pročitao je Sommer, ali lopta se potom odbila točno na nogu desetke Genoe koji je u popravnom ispitu bio neumoljiv.

Gotovo cijelu utakmicu (do 86. minute) za domaćina odigrao je Milan Badelj, s kapetanskom trakom oko lijeve ruke.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)


(ri)


Tagovi

FiorentinaGenoaMarin PongračićInterParmaSerie A

Ostale Vijesti