REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Čovjek koji vodi Lazio Bašića je u očaj bacio, evo što je poručio nesuđeni povratnik na Poljud...

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.09.24. | 15:18

Iskusni veznjak htio je ponovno zaigrati za Hajduk, ali gazda Lotito nije htio odobriti posudbu, iako se igrač bio spreman odreći dijela primanja

Toma Bašić bi je na pragu povrataka u Hajduk, iz Lazija je trebao doći na Poljud u sklopu posudbe, no nakon što je sve dogovoreno, posao je stopirao predsjednik talijanskog kluba Claudio Lotito kojemu je taj aranžman bio financijski neisplativ.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Priznao je to i sam Bašić za 24 sata javivši se kada je sve i konačno propalo novinaru Tomislavu Gabeliću koji prati Bijele.

„Hajduk je sa svoje strane dao maksimum, i više od toga, ispregovarali su sve što je trebalo i sve je bilo u rukama predsjednika Lazija Claudija Lotita, kojemu se prijedlog nije svidio i nije dao zeleno svjetlo da se posao dovrši. To je jedini razlog zbog kojeg se nisam vratio na Poljud“, kazao je Bašić.

Demantirao je i naklapanja o inzistiranju na visokim primanjima, zbog kojih je posao propao:

„Dapače, bio sam se spreman odreći dijela primanja. Jednostavno, predsjednik je tako odlučio i tu se ništa nije moglo promijeniti... Žao mi je, naravno da mi je žao i da bih volio opet zaigrati za Hajduk, ali jednostavno nije bilo moguće ovaj put.“ (G)



Tagovi

Toma BašićHajdukLazioClaudio LotitoSerie AHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti