Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Coppitelli: “Teško je kriviti igrače, mlada smo momčad koja će rasti na greškama”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 08:00

Različito je bilo raspoloženje u taborima Osijeka i Šibenika nakon utakmice u kojoj konačan rezultat definitivno nije bio odraz realnog stanja na travnjaku

Nakon šokantnog poraza koji prema svemu prikazanom Osijek definitivno nije zaslužio trener domaćina nije krio razočarenje.

“Jako mi je bolno komentirati nakon ovakve utakmice, ali to je nogomet. Tko pobjedi, taj i slavi dok onaj poraženi mora objašnjavati što se dogodilo. Teško mi je kriviti igrače”, bio je kratak Coppitelli koji je stao iza svog vratara.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Mi smo mlada momčad koja će rasti i na svojim greškama. Znamo da Čavlina ima puno kvaliteta i morat ćemo ga čekati”, bio je jasan trener Osijeka.

S druge strane, Mario Carević vratio se u Šibenik s punim bodovnim plijenom što je nešto čemu se i najveći optimisti nisu mogli nadati.

“Ovo će definitivno biti velik poticaj za sve nas. Tek smo ušli u prvu ligu i još uvijek nismo navikli na dinamiku i intenzitet. Puno je tu upitnika, ali ovo je jedini način na koji smo mogli dobiti Osijek. Nismo niti sami znali kakvi smo jer neki nisu bili standardni u drugoj ligi a danas su istrčali u početnoj jedanaestorici”, rekao je trener Šibenika dodavši kako se nada da će se do kraja prijelaznog roka pojačati.

“To nam je potrebno i zbog kvalitete, ali i kvantitete”, zaključio je Carević kojeg već u petak čeka dvoboj 2. kola u kojem će se Šibenik pred svojom publikom predstaviti u sudaru sa Slaven Belupom, dok Osijek dočekuje Dinamo u derbiju koji je na rasporedu u nedjelju.



Tagovi

NK OsijekFederico CoppitelliMario CarevićŠibenkaHNL

Ostale Vijesti