Conte nakon debakla: Roma je više željela pobjedu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.11.17. | 08:03

Nogometaši Chelseaja nisu se najbolje proveli na gostovanju kod Rome u četvrtom kolu Lige prvaka.

 

'Vučica' je pred svojim navijačima slavila protiv Chelseaja sa 3:0. Nakon što je prvi dvoboj završio s uzbudljivih 3:3, sinoć smo gledali sasvim drugačiju utakmicu, u kojoj su domaćini odigrali najbolju utakmicu sezone, a gosti su pali već nakon samo malo više od pola minute igre. U 36. minuti je bilo već 2:0 za Romu, a nakon sat vremena igre, pobjeda je bila zakaparena.

> Roma očitala bukvicu neprepoznatljivom Chelseaju matom u tri poteza! (VIDEO)

Menadžer poraženih gostiju Antonio Conte priznao je nakon utakmice kako je Roma zaslužila pobjedu jer ju je više željela.

U prvom poluvremenu nismo baš imali sreće, pogotovo nakon samo 30 sekundi kada smo primili pogodak. Mi smo imali svoje šanse, a primili smo golove koje smo mogli izbjeći. U drugom poluvremenu je Roma pokazala da je gladnija, više fokusirana i borbenija, tako da su zaslužili pobijediti“, ustvrdio je Conte.

Roma je sada na vrhu skupine C s osam bodova, Chelsea ima jedan manje. Treći je Atletico Madrid sa samo tri boda, nakon što je sinoć samo remizirao sa Qarabagom 1:1. To znači da Chlesea ne mora biti previše zabrinut oko pitanja prolaska dalje.

Iskreno, nimalo me ne zanima taj rezultat. Ono što želim je da se mi poboljšamo i izbjegnemo igru poput ove kakvu smo igrali u drugom poluvremenu“.

Mnogo više razloga za zadovoljstvo imao je trener pobjedničkog sastava Eusebio Di Francesco.

Znali smo da bi nam moglo biti teško zbog njihove taktike, ali i da ih možemo načeti ako ćemo se znati nositi sa pritiskom. To smo i dokazali, ali moram reći da ne smijemo stati na ovome. Ova pobjeda mora biti početna točka za nas“, kazao je strateg 'Vučice', dodajući:

Vjerujem u svoj rad i ono što radim. Mojim igračima je trebalo neko vrijeme da shvate što zapravo želim, ali trud sada dolazi na naplatu i svi znaju što moraju raditi“.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Antonio ConteEusebio Di Francesco

Ostale Vijesti