Cibalia objavila ime novog trenera: Na klupu sjeda ikona kluba i HNL-a!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 21:42

Novi trener Cibalije je legendarni Mladen Bartolović!

Cibalia je otpustila trenera Petera Paculta prošlog tjedna, a sada su objavili ime novog šefa stručnog stožera momčadi koja je gotovo sigurno pa novi drugoligaš.

Riječ je o legendarnom bivšem napadaču Dinama, Hajduka, Zagreba, Segeste i Cibalije, Mladenu Bartoloviću. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je i najbolji strijelac Cibalije u HNL-u te ujedno i igrač koji drži treće mjesto po pitanju broja nastupa za vinkovački klub, njih čak 255 službenih. Ovo mu je prvi pravi trenerski angažman, nakon što je vodio mlađe uzraste kluba.

"Ime koje, zapravo, i ne treba posebno predstavljanje, no Mladen Bartolović u Vinkovce je stigao još početkom sezone 1998./1999., a u dresu Cibalije debitirao 9. kolovoza 1998. godine u domaćem susretu s Rijekom. U ožujku iduće godine upisuje svoj prvi pogodak, a na taj način nas je uveseljavao čak 58 puta u 255 službenih nastupa. Osim što je najbolji strijelac Cibalije u HNL-u, nalazi se na trećem mjestu popisa igrača s najviše nastupa u najdražem dresu. Svoj trenerski posao započeo je u Cibaliji i to s mlađim uzrastima, sjajne rezultate nizao je s juniorima, a bio je i pomoćnik prvom treneru Damiru Milinoviću", objavila je Cibalia.

(Foto: Cibalia)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mladen BartolovićCibalia

Ostale Vijesti