REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Chelseajev budžet je neograničen, a financijski Fair-Play ne postoj: Plavci na rubu dovođenje novog skupocjenog igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.06.23. | 12:43

Iako su ranije francuski i portugalski mediji požurili napisati kako je urugvajski reprezentativac već PSG-ov, sada je uslijedio preokret u cijeloj priči.

Iako je potrošio preko 600 milijuna eura na dovođenje 17 igrača u proteklih 12 mjeseci, vlasnik Chelseaja Todd Boehly ne namjerava stati. Naime, prema pisanju ESPN-a, Chelsea je blizu potpisa Sportingovog Manuela Ugartea.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako su ranije francuski i portugalski mediji požurili napisati kako je urugvajski reprezentativac već PSG-ov, sada je uslijedio preokret u cijeloj priči. Parižani su otkočili Ugarteovu 60 milijuna eura vrijednu otkupnu klauzulu, no Chelsea je uletio u priču s dodatnim bonusima zbog kojih je ponuda londonskog kluba puno zanimljivija Portugalcima.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

„Sporting čak ohrabruje Ugartea da umjetso PSG-a izabere Chelsea, a novi trener Plavaca Mauricio Pochettino je veliki obožavatelj Ugarteovog nogometa kojeg bi u veznoj liniji upario s Enzome Fernandezom“, piše ESPN.

Izgleda kako je Chelsea pretekao PSG u ovoj utrci ultra-bogataša, a isto tako je jasno kako je budžet kluba iz Londona neograničen. Financijski Fair-Play je tek smjernica, a ne pravilo za Plavce. (pz)


Tagovi

Manuel UgarteChelsea

Ostale Vijesti