REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Chelsea dogovorio Srninog dragulja za 100 milijuna eura, otimaju ga Topnicima pred nosom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.01.23. | 19:11

Kao odgovor na to, Shakhtarov engleski Twitter račun je tweetao često korišteni 'emoji oko'. Procijenite sami što to znači

Fabrizio Romano oglasio se na Twitteru i otkrio novu 'bombu' u ovom prijelaznom roku u vezi s ugovorom Mihajla Mudrika i to ni manje ni više nego s Chelseajem koji sada pokušava sklopiti taj posao. Točnije, čini se da je sve gotovo jer je prema posljednjim informacijama dogovoren liječnički pregled za sutra.

Unatoč svemu što je Arsenal napravio kako bi konačno sklopio posao za Mudrika, Romano tvrdi da su dužnosnici Chelseaja u Poljskoj i pokušavaju sklopiti posao vrijedan blizu 100 milijuna funti. Romano kaže da je Arsenal uvijek vodio u utrci, ali sada tvrdi da je Chelsea vodeći i da bi ga mogli uzeti Topnicima ispod nosa.

Kao i vrhunac prozora, uz Joaoa Felixa na šestomjesečnoj posudbi, Chelsea je također uložio u svoj dugoročni projekt potpisivanjem Benoita Badiashilea iz Monaca, Andreya Santosa iz Vasco da Game i Davida Datra Fofane iz Moldea. Dolazak ukrajinske zvijezde bio bi dodatan dragocjen potez, a veliki 'šamar' navijačima Arsenala.

Stav igrača u ovom slučaju također će biti zanimljiv, s obzirom da se toliko zalagao za prelazak u Arsenal.

Kao odgovor na to, Shakhtarov engleski Twitter račun je tweetao često korišteni 'emoji oko'. Procijenite sami što to znači.

(eg)


Tagovi

Mihajlo MudrikŠahtarGermanijak transferinogometni transferitransferiZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti