Čekićari misle ozbiljno, uzimaju besplatno igrača Barcelone?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.06.15. | 19:55

West Ham United, kojeg je nedavno preuzeo hrvatski trener Slaven Bilić je prema navodima 'Telegrapha' blizu završetka posla oko potpisa ugovora s Alexom Songom iz Barcelone.

Kamerunski reprezentativac je prošlu sezonu proveo na posudbi na Upton Parku i pomogao je 'Čekićarima' da završe na sredini ljestvice.

Za njega je interes pokazao Chelsea i još nekolicina klubova Premiershipa, među kojima i West Ham, a momčad Slavena Bilića slovi kao favorit.

Barcelona za 27-godišnjaka traži sedam milijuna eura, ali 'Telegraph' navodi kako bi ga katalonski gigant pustio čak i besplatno.

West Ham je spreman pristati na Songovu tjednu plaću od nešto manje od 100.000 eura, ali s Barcelonom se cjenka oko bonusa koje Katalonci žele uključiti u dogovor.

Song nema ništa protiv ostanka u West Hamu sljedeće sezone. Zabilježio je 28 nastupa u Premiershipu prošle sezone. Svih 90 minuta je odradio u 19 utakmica, a nije se upisao u strijelce.

Podsjetimo da je West Ham danas objavio dovođenje pojačanja iz Marseillea, Dimitrija Payeta, tako da čini se Bilić misli ozbiljno u sljedećoj sezoni!

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

West HamBarcelonaAlex Song

Ostale Vijesti