Čekaju se 'bombe': Peter Lim potrošio najviše u prvih tjedan dana, Milan četvrti

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.07.15. | 13:57

Vlasnik 'Šišmiša' Peter Lim potrošio je 102 milijuna eura, a taj je novac potrošio na dovođenje Rodriga (30 mil. eura), Negreda (30), Andre Gomesa (15), Joaa Caceloa (15), Yoela Rodrigueza (2) i Santi Mine (10).

Valencia je najveći potrošač prvog tjedna prijelaznog roka. Vlasnik 'Šišmiša' Peter Lim potrošio je 102 milijuna eura, a taj je novac potrošio na dovođenje Rodriga (30 mil. eura), Negreda (30), Andre Gomesa (15), Joaa Caceloa (15), Yoela Rodrigueza (2) i Santi Mine (10).

Slijedi ga Juventus koji je uz pomoć 67 milijuna eura doveo Mandžukića, Dybalu i Pereyru, a vrlo aktivan bio je i Liverpool koji dijeli četvrto mjesto s Milanom. Redsi i Rosonnerri su zajedno potrošili 126 milijuna eura, ali jasno je kako ne misle stati na tom iznosu.

Peto mjesto pripalo je Milanovom gradskom rivalu Interu, sedmu i osmu poziciju drže Nijemci Bayern i Schalke. A na devetom i desetoj poziciji su Monaco i Borussia Moenchengladbach.

Dakako, ova će se slika drastično promijeniti idućih tjedana, budući da na ovom popisu nema Real Madrida koji najavljuje nekoliko imena (De Gea, Vidal, Otamendi), a sigurno je i kako će bogati PSG i Manchester City tek krenuti u ofenzivu za velikim igračkim imenom.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Peter LimValenciaMilan

Ostale Vijesti