Goran Stanzl/PIXSE
Goran Stanzl/PIXSE

Carević: „Kada budemo prvaci zvat ću CNN, BBC i ostale novinare, sve ću vam ispričati“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 22:12

Trener Šibenika bio je bijesan nakon pobjede 2-1 nad Vukovarom 1991

Šibenik je nakon preokreta svladao Vukovar 1991 i postalo je jasno da će se u posljednjem kolu 1. lipnja protiv Zrinskog u Osijeku igrati direktni okršaj za naslov, bez obzira kako završe utakmice 32. kola sljedećeg vikenda. Unatoč pobjedi, Mario Carević dao je dosta upečatljivu izjavu usmjerenu na suđenje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Mi treneri ne smijemo pričati ništa, a odgovorni smo za sve”, kazao je nakon utakmice, prenosi portal Šibenski.

“Po tko zna koji put ću ponoviti da Šibenik kao klub zaslužuje puno više poštovanja od strane nekih ljudi, posebno ako se u obzir uzme tradicija kluba. Ja sada ne smijem komentirati da je bio čisti penal, da nismo dobili niti jedan faul koji je bio ‘li la’… Mi ne zaslužujemo takav odnos, ali smo drugo poluvrijeme pokazali kako smo jači od svega. Ja vam garantiram da će to na kraju biti dobro. Neću sada govoriti neke velike riječi, ali u konačnici će biti dobro s ovakvim pristupom, angažmanom i kvalitetom. Mi ne želimo nikakav popust, tražimo samo da nam se sudi 50-50. Umjesto toga, nas netko stalno zajebava. Oprostite na izrazu, ali moram to tako kazati. Ovi momci krvavo rade cijelu sezoneu bore se za goli život, udaljeni su stotinama kilometara od svojih obitelji mjesecima i onda nas netko zajebava.”

Carevića je zasmetala i napadačka izjava predsjednuka Zrinskog Ivana Komaka koji je između ostalog istaknuo da je Narančastima dosuđeno čak devet penala.

"Znate li zašto smo imali devet penala? Zato što svaku utakmicu imamo u prosjeku 25 udaraca, jer opteretimo apsolutno svakog protivnika, zato što imamo po 550 napada. Ali, kada to netko servira u javnosti onda nekima uđe u podsvijest i ne dobiješ penal koji je čist kao suza. Sretan sam zbog pobjede, ali sam istovremeno jako ljut. Mogao bih satima pričati o kriteriju suđenja… Ali, reći ću samo jedno — ako budemo prvaci, a bit ćemo prvaci, zvat ću CNNBBC, sve vas novinare i ispričati što smo sve prolazili i protiv čega smo se sve borili cijelu sezonu. Ne želim da ovo zvuči kao kuknjava. Ovo nije kuknjava, nas to samo jača. Ali reći ću vam sve detalje koje smo proživljavali”, rekao je nakon utakmice Carević. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaNK ŠibenikMario CarevićVukovar '91Zrinski Osječko 1664Ivan Komak

Ostale Vijesti