Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Čačić: "Igrat ćemo kao da ne postoji uzvrat, očekujem Dinamo koji će odmah tražiti pobjedu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 20:04

U zadnjih 10 godina oba su kluba nabildala svoj ego u Europi, stasali i narasli. Ja vjerujem da imamo kvalitetu za prolaz Ludogoreca i plasman u play-off Lige prvaka

Miran je glas Ante Čačića uoči utakmice u Razgradu, na istom mjestu gdje je prije 10 godina započeo svoj europski put s Dinamom. Sjetio se i sad te utakmice, zapravo, usporedio ono što vidi s tom 2012.

"Prošlo je 10 godina, vidi se da je klub nasrastao, stalno raste. Infrastrukutra je na visokoj razini, treba čestitati ljudima koji su doveli Ludogorec na ovako visoku razinu. Iako je Dinamo veliki klub, nemamo ovakav stadion. Ludogorec učestalo igra uspješno u Europi, oba su kluba otada stasala i narasla, čeka nas ozbiljan suparnik, sav respekt domaćinima", kazao je Čačić, koji nije skrivao dan prije utakmice da je njegova momčad došla po pobjedu.

"Obje momčadi su u dobrom raspoloženju, prošli smo drugo pretkolo, imali uvjerljiv nastup u prvenstvu i mi i oni. Došli smo napraviti što više ovdje u Razgradu, razmišljajući da je ovo jedina, eliminacijska utakmica. Tako ćemo se postaviti i nastojati izvući rezultat koji će nam podgrijati nadu da ćemo vidjeti play-off".

Još se malo vratio da na odnos snaga Dinama i Ludogoreca.

"Naša su očekivanja visoka, želimo ići do kraja, a na tom nam je putu Ludogorec. Bit će to neizvjesne utakmice, mi ih respektiramo. Kažem, nabildali su ego u Europi i Dinano i Ludogorec, ali vjerujem da Dinamo imamo kvalitetu da preskočimo ovu prepreku."

Novosti u kadru nema, zna se tko je na raspolaganju a tko nije.

"Nisu došli Emreli i igrači koji su od ranije ozlijeđeni. Imamo zavidan kadar, imamo igrače koji mogu napraviti što priželjkujem, da budemo svoji svih 90 minuta, da pokažemo da se dižemo u formi i da napravimo rezultat. Očekujem Dinamo koji će tražiti pobjedu, u tom dvoboju može rezultat otići na obje strane. Računat ćemo kao da nemamo uzvrat. Petković? Tu je, dobro je, konkurira za momčad", zaključio je Dinamov trener. (T.N.)



Tagovi

Ante Čačić

Ostale Vijesti