Sanjin Strukic/Pixsell
Sanjin Strukic/Pixsell

Čabraja: “Pokazali smo da postajemo momčad”, Vidović: “Nismo dobro ušli u utakmicu”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 08:00

Različito je bilo raspoloženje u taborima Lokomotive i Gorice nakon međusobnog susreta u Kranjčevićevoj ulici

Svjestan je bio Silvijo Čabraja koliko nose ova tri boda iz sraza s Goricom. Mir i vrijeme da Lokomotiva pronađe sebe nakon lošeg ulaska u novu sezonu. Zato je i bilo vidljivo olakšanje nakon utakmice koja je otišla na stranu Lokomotive golovima Vranjkovića i Vrbančića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno 18+)

“Ovo je bila vrlo važna pobjeda za nas. Gotovo da smo zaboravili kada smo zadnji put pobijedili na Kranjčevićevoj ulici”, rekao je trener Lokomotive dodavši kako je ovo bila teška utakmica u kojoj su njegovi igrači osjetili veliko opterećenje.

“Odlučno su moji igrači ušli u utakmicu, prepuni žara i volje za uspjehom. Svjesni da to moramo dobiti na bilo koji način. Pokazali smo da postajemo momčad, da samo odgovorni i da igrači znaju što treba raditi na terenu”, dodao je Čabraja istaknuvši kako će mu pauza dobro doći zbog igrača koji su stigli u završnici prijelaznog roka te da vjeruje kako će u nastavku Lokomotiva biti puno bolja nego je to bila na početku HNL-a.

S druge strane Rajko Vidović smatra kako je Gorica kažnjena zbog lošeg ulaska u utakmicu.

“Nismo izašli u blok Vranjkoviću i nismo bili dobri u prvih 45 minuta. I o tome ćemo sigurno razgovarati u nadolazećim danima. U nastavku je, poslije izmjena, sve izgledalo puno bolje nekih dvadesetak minuta. Imali smo i dvije dobre situacije da izjednačimo rezultat, ali to nismo iskoristili”, naglasio je trener Gorice dodavši kako je u toj želji za izjednačenjem ostavljen prostor Lokomotivi koji je domaćin znao iskoristiti.

“Lokomotiva je bila bolja, brža i čvršća u svakom duelu i čestitam im na pobjedi”, poručio je Rajko Vidović.



Tagovi

Silvijo ČabrajaRajko VidovićLokomotiva ZagrebHNK Gorica

Ostale Vijesti