Brutalno iskreni Paul Scholes: Nitko iz Premiershipa ne može igrati u Barci, Bayernu ili Realu! Jedino Agüero

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.10.15. | 13:36

Legenda Manchester Uniteda tvrdi kako najbolji igrači Europe i svijeta idu prvo u španjolske gigante i Bayern, nakon toga u PSG i Juventus, a tek onda dolaze u klubove Premier lige.

Sve češće polemike o odnosu snaga španjolske Primere i engleskog Premiershipa posebno su dobile na snazi u danima kada su na rasporedu susreti Lige prvaka i Europske lige. Španjolski klubovi blistaju za razliku od engleskih te je na Otoku sve više onih koji priznaju kako Premiership ne može parirati Primeri.

U debatu se uključio i legendarni as Manchester Uniteda Paul Scholes. Čuveni veznjak je stao Englezima na žulj uz konstataciju kako igrači iz Premier lige ne bi imali mjesta u Barceloni, Real Madridu i Bayernu...

„Ako pogledate kvalitetu igrača koji dolaze u Premier ligu, jasno vam je kako na Otok ne dolaze najbolji igrači svijeta. Oni najbolji idu u Barcelonu, Real Madrid i Bayern. Odmah u drugom redu stoje PSG i Juventus, a tek onda dolaze engleski klubovi. Ne znam zašto bi netko u Engleskoj bio iznenađen time. To je surova realnost. Koji igrač iz Premiershipa može igrati u Barceloni? Nijedan! Ili pak u Realu i Bayernu? Možda samo Sergio Agüero, on je jedini izuzetak“, rekao je Scholes.

Njegove riječi sigurno neće naići na dobrodošlicu nogometnih zaljubljenika u Engleskoj. No, rezultati, kvaliteta nogometa i igrača, a sada i riječi njihovih legendi govore sve...

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sergio AgueroBayernReal MadridBarcelonaPremiershipPrimeraPaul Scholes

Ostale Vijesti