REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

Brozović i Ronaldo dobivaju novog trenera: Stiže osvajač Scudetta s Milanom!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.09.24. | 09:49

Romano tvrdi da ćemo uskoro vidjeti slavnog Piolija u Saudijskoj Arabiji

Malo Juventusa, malo Milana i malo Intera je sve što trebaju... Nije "Mambo nr. 5", ali jesu nekadašnji sudinici Serie A koji bi uskoro trebali skupa surađivati u saudijskom Al Nassru. Naime, bivše članove Intera i Stare dame - Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, uskoro bi trebao preuzeti nekadašnji trener Milana - Stefano Pioli.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pioli je već bio vrlo blizu potpisivanja ugovora sa saudijskim Al Ittihadom tijekom ljeta, da bi se cijela stvar raspala kada je praktički već imao kartu za let spremnu. Sada se vratio na radar te lige nakon što je Al Nassr danas formalno otpustio trenera Luisa Castra nakon samo tri utakmice u novoj sezoni. Castro je preuzeo posao prije 14 mjeseci.

Pioli je tehnički još uvijek pod ugovorom s Milanom, koji ga je u svibnju otpustio, dvije godine nakon osvajanja Scudetta. Dakle, prvo mora sporazumno raskinuti taj ugovor prije nego što može staviti potpis na papir za Al Nassr. Ovo će biti prvo inozemno iskustvo za trenera koji sljedeći mjesec puni 59 godina, jer je prethodno radio za Salernitanu, Modenu, Parmu, Grosseto, Piacenzu, Sassuolo, Chievo, Palermo, Bolognu, Lazio, Inter, Fiorentinu i Milan .

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Stefano PioliMarcelo BrozovićCristiano RonaldoAl Nassr

Ostale Vijesti