REUTERS/David W Cerny
REUTERS/David W Cerny

Brøndby otkupio Leverkusenovog golmana!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 19:25

Ugovor s Patrickom Pentzom traje do ljeta 2028.

Brøndby je potpisao četverogodišnji ugovor s austrijskim vratarom Patrickom Pentzom, koji tako trajno prelazi iz njemačkog prvaka Bayer Leverkusena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Presudnu ulogu u Brondbyjevim dobrim rezultatima u netom završenoj sezoni odigrao je Pentz koji je svojim pozitivnim i profesionalnim pristupom osvojio mnoga srca kako navijača tako i suigrača te su stoga svi jako zadovoljni trajnim ugovorom", kaže nogometni direktor Carsten V Jensen te dodaje:

"Nevjerojatno smo sretni što možemo poželjeti dobrodošlicu Patricku u Brøndby na stalni ugovor. Želimo igrati u vrhu danskog nogometa svake sezone, a sporazum s Patrickom naglašava taj fokus. O tome govore njegovi nastupi prošle sezone, gdje je pokazao zaista visoku razinu, a u mojim očima je bio najbolji vratar Superlige. Patrick ima veliku predanost i veliki profesionalizam u svemu što radi, a to pridonosi oblikovanju prijateljstva i jake kulture treniranja koju imamo u ekipi svaki dan. Patrick također razumije što znači igrati za Brøndby, a to znači da su naši navijači i Patrick prigrlili jedni druge. Zato smo nevjerojatno sretni što sada imamo papire za sljedeće četiri godine.

Ugovor s Patrickom Pentzom traje do ljeta 2028.

Patrick Pentz trenutno se nalazi u trening kampu s austrijskom reprezentacijom koja će sudjelovati na nadolazećoj završnici EP-a u Njemačkoj.



Tagovi

BrondbyBayer Leverkusendanska nogometna liga

Ostale Vijesti