Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Brkljača junior napustio Šibenik, nogometni razvoj nastavlja u Italiji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 08:02

Mladi veznjak bit će priključen mladoj momčadi trećeligaša…

Sin Marija Brkljače, sportskog direktora Šibenika, Ivano (18), napustio je juniorsku momčad Narančastih te će ubuduće braniti boje Triestine. Mladi veznjak za početak će biti priključen mladoj momčadi aktualnog talijanskog trećeligaša (Serie C–A), a nakon Zagreba, Inter Zaprešića, Lokomotive, Gorice i Šibenika ovo mu je već šesti klub u mladoj mu igračkoj karijeri.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ivano igra na poziciji središnjeg veznog igrača, baš kao što je to nekoć bio njegov otac Mario, a ako mu bude nedostajalo razgovora o HNL-u, idealnog sugovornika u klubu ima u Haićaninu Christopheru Attysu koji je u sezoni 21./22. igrao za Šibenik kao posuđeni igrač Intera.

Triestina svoje utakmice igra na kultnom stadionu Nereo Rocco, a Brkljaču juniora vodit će mladi talijanski stručnjak Geppino Marino iz Napulja.

Podsjetimo, nedavno je sin novog glavnog trenera Narančastih Marka Kartela, Dominik (16), potpisao s Nerazzurrima trogodišnji ugovor, s tim da on ispočetka neće igrati za Primavera momčad, već za U17 uzrast kojeg vodi Samir Handanović.(G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario BrkljačaNK ŠibenikTriestinaIvano Brkljača

Ostale Vijesti