Matija Milanović/PIXSELL
Matija Milanović/PIXSELL

Britki bek nesuđenog člana HNL pred potpisom za Sarajevo

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.06.24. | 14:33

Nametnuo se igrama u Prvoj NL, a prošao je Hajdukovu školu

Desni bek momčadi Zrinski Osječko 1664 Bruno Unušić (22), poznat po svojoj prodornosti po boku, uskoro bi trebao postati član BiH premijeligaša Sarajeva koji vodi hrvatski trener Zoran Zekić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Našim susjedima nisu promaknule igre rođenog Splićanina koji je ponikao u Hajdukovoj Akademiji, igrao je potom i za drugu momčad splitskog kluba, da bi nakon posudbe Kustošiji, prešao u Osijek.

Tamo je bio dio druge momčadi kluba s Drave, ali jedno vrijeme je bio posuđen i Cibaliji, da bi kada je u potpunosti sazrio, otišao u Zrinski Osječko 1664.

U Zrinskom je uz Dominika Dogana, prvog strijelca Prve NL, te vratara Marina Stanića i jokera Domagoja Jelavića, bio među najboljim igračima pod trenerom Igorom Budišom.

Poznato je kako je završila borba Zrinskog i Šibenika, momčad Marija Carevića je pobjedom u Gradskom vrtu osvojila prvo mjesto i povratak u elitu, a Unušića se povezivalo i s prelaskom na Šubićevac.

Međutim, sada je gotovo sigurno da će postati član ambicioznog Sarajeva koji je doveo Zekića kako bi s prvog mjesta skinuo banjaljučki Borac.

Borac je je i Unušić koji je svojevremeno bio u mlađim selekcijama hrvatske reprezentacije, a krasi ga odličan centaršut te obvezna igra prema natrag. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Bruno UnušićZrinski Osječko 1664FK SarajevoZoran ZekićPrva nogometna ligaBiH Premijer ligaIgor BudišaLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti