Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Brekalov agent: „Josip je koncentriran samo na Fiorentinu“

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.07.24. | 10:12

Izgleda da neće biti ništa od povratka na Poljud

Nakon što je proteklu polusezonu odradio u Hajduku, Josip Brekalo se vratio u redove Fiorentine. Na Poljudu nije uspio ispuniti zacrtano – biti u avionu za Euro u Njemačkoj, a nije uspio s Bijelima niti osvojiti toliko željeni naslov prvaka. U 16 nastupa za splitski klub zabilježio je zgodnu statistiku od dva gola i osam asistencija.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Vraćam se u Fiorentinu na pripreme, došao je novi trener (Raffaele Palladino nap.a.) i moj je cilj dokazati se“, rekao je Brekalo na odlasku iz Splita. Iako se spominjao njegov povratak na Poljud izgleda da od toga neće biti ništa. Igrač je naumio pokazati se u Firenczi, a za njega je interes pokazao i drugoligaš Palermo...

„Čuo sam i ja glasine o mogućem interesu Palerma, ali nismo još pričali o tome. Brekalo samo razmišlja o Fiorentini. U ovom je trenutku Brekalo totalno fokusiran na Fiorentinu. Nismo konkretno pričali, ali mogu reći da je njegova koncentracija usmjerena na dobre stvari s Violama s kojima je na pripremama", rekao je igračev agent Ismet Dizdarević, a prenosi Ilovepalermocalcio. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip BrekaloHajdukFiorentinaLjetni prijelazni rok 2024.Palermo

Ostale Vijesti