Screenshot Podcast Inkubator
Screenshot Podcast Inkubator

Brekalo: „Moj obraz i savjest su čisti, iz Dinama su lagali, a ja sam se osjećao izigranim“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.07.24. | 10:56

U razgovoru za Podcast Inkubator povremeni Vatreni pojasnio je kako je izgledao njegov prelazak u Hajduk, odnosno zašto se u konačnici nije vratio u Dinamo.

Iako su Marko Pjaca i Ivan Perišić priče za sebe, jer dugo takva dva igrača nisu prelazak Josipa Brekala u zimskom prijelaznom roku u Hajduk iz Fiorentine ipak je najviše odjeknuo. Bio je Josip praktički na putu za Zagreb, ali onda je došlo do velike promjene u posljednji trenutak zbog čega je u konačnici, umjesto u Zagrebu, narednih šest mjeseci Josip proveo na posudbi u Splitu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Želio sam se u jednom trenutku vratiti u svoj klub. Hajduk je kontaktirao mog menadžera čim su čuli da se želim vratiti u Hrvatsku, ali rečeno im je da sam dinamovac i da to nije opcija za mene. Razumjeli su i poručili da su mi vrata njihovog kluba otvorena“, rekao je Brekalo u razgovoru s Milanom Stjelom i Silvijom Marićem u Podcast Inkubatoru, nakon čega je objasnio kako je poraz Dinama od Lokomotive sve okrenuo…

„Nakon 3-0 poraza od Lokomotive kontakt je prestao, ljudi iz Dinama se nisu javljali, a Fiorentina je baš u poluvremenu utakmice prihvatila ponudu, poslala papire, ali nitko nije odgovorio. Tek je kasnije došao odgovor da nisu sigurni žele li taj posao, trebam li im kao igrač i da nisu sigurni hoće li smijeniti trenera. Mogu reći da sam se osjećao izigrano nakon svega.“

U javnosti se pojavila priča da je Dinamo od cijelog posla odustao zbog njegovih financijskih potraživanja…

„Izjava Dinama oko toga je najobičnija laž. Ponudili su uvjete koje smo klub i ja prihvatili, ta situacija da smo zapeli oko plaće nije se dogodila. Smanjio sam primanja kako bih došao u Dinamo, svima je jasno da se za novac ne vraća u HNL. Novac ni u jednom trenutku nije bio bitan, obraz i savjest su mi čisti“, podvukao je Brekalo, a njegov cijeli razgovor za Podcast Inkubator pogledate OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip BrekaloPodcast InkubatorHajdukDinamo ZagrebHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti