Borna jaksic/PIXSELL
Borna jaksic/PIXSELL

Boto: „Prijelazni rok je poput lubenice, ne znate kakva je dok ju ne otvorite, a Matković može ići za 25 milijuna eura“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.07.24. | 10:41

Sportski direktor Bijelo-plavih istaknuo je kako je Lovrić poručio da mu je potreban novi izazov.

Iako je prijelazni rok tek počeo, za dosadašnji učinak po pitanju dolazaka/odlazaka najbolju ocjenu zaslužili su Osječani. Nakon novog trenera Coppitellija, u grad na Dravi stigli su Luka Jelenić, Nikola Čavlina, Marko Soldo, Ricuenio Kewal, Kemal Ademi i Pedro Lima. Sportski direktor Jose Boto zadovoljan je odrađenim poslom, potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti, ali je svejedno istaknuo kako se još uvijek ne može sve ustvrditi sa stopostotnom sigurnošću.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Slikovito ću to objasniti... Poput lubenice, ne znate kakva je dok je ne otvorite. Doveli smo igrače koje pratimo već neko vrijeme, ali nikad se ne zna koliko će brzo ići njihova prilagodba jer dolaze iz različitih država, različitih mentaliteta. To je proces u kojem nekada treba vremena.“

Osijek neće, kako ističe Boto, dovesti još pet igrača u ovom prijelaznom roku, već još jednog ili dvojicu. Što se tiče odlazaka, navijače najviše zanima situacija oko Miereza i Matkovića.

„Za Ramona ovog ljeta nismo primili niti jednu službenu ponudu. Za neke druge igrače jesam, čak sam i danas za vrijeme treninga odgovorio negativno na jednu ponudu. Matković? On nije na prodaju u ovom trenutku. Naravno, ako netko dođe s ponudom od 25 milijuna eura, kako to odbiti?“

Cijeli razgovor sportskog direktora Osijeka za SN pročitajte OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekOsijekHrvatska nogometna ligaHNLJose BotoAnton MatkovićRamon MierezLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti