Milan započeo pregovore s Dinamovim mladim reprezentativcem

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.06.19. | 16:49

Gledat ćemo ga na Euru za mlade, a pitanje je hoćemo li ga više gledati na Maksimiru.

Bombastična vijest dolazi iz Italije.

Kako prenosi tamošnji Calcio Mercato, odnosno njihov dobro upućeni novinar Gianluca Di Marzio, uprava Milana na čelu sa novoizabranim šefom nogometnih operacija, Zvonimirom Bobanom, ušla je u pregovore s igračem zagrebačkog Dinama, Nikolom Morom.

ODIGRAJ Hrvatska U21 - Rumunjska U21

Riječ je o mladom reprezentativcu Hrvatske koji će predstavljati Lijepu našu na nadolazećem Europskom prvenstvu U-21 koji će se održati u Italiji i San Marinu. Mladić je jedan od najperspektivnijih veznjaka Dinama posljednjih godina, a ove sezone se vratio u punom sjaju, nakon teške ozljede ligamenata prije godinu dana.

Kako prenose Talijani, kontakti između uprave Rossonera i igračeve pratnje već su ostvareni, i da je interes giganta s Čizme vrlo konkretan. Ipak, i Di Marzio navodi kako je poznato da Boban nije u dobrim odnosima sa Zdravkom Mamićem koji još vodi konce u hrvatskom prvaku, ali isto tako navodi kako je poznato da je Boban jedan od najvećih uzora svim mladim nogometašima u Hrvatskoj te bi nekadašnji Vatreni trebao iskoristiti svoj ugled kako bi u klub privolio Moru.

ODIGRAJ Hrvatska osvaja Europsko prvenstvo U-21

Zasad nema riječi o tome jesu li čelnici kluba sa San Sira prišli upravi Dinama ni kolika bi cijena transfera trebala biti.

Moro je ove sezone bio prva opcija Nenadu Bjelici u Prvoj HNL, u punu formu je ušao tek par mjeseci nakon početka sezone, a odigrao je i četiri utakmice u Europskoj ligi, uglavnom ulazeći s klupe. Okusio je slast pobjede protiv Viktorije Plzen u obje utakmice, kao i u onoj prvoj protiv Benfice, dok je od prve minute startao u udarnoj postavi u uzvratu u Lisabonu.

Modri bi tako mogli, pored Danija Olma koji gotovo sigurno odlazi, ostati bez još jednog dragulja iz svojih redova.

 

 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nikola MoroGianluca di MarzioZvonimir Boban

Ostale Vijesti