Bliže li se kraju dani Terryja u Chelseaju? Mourinho krenuo u ofenzivu za bivšeg igrača Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 16:40

Prilično je izvjesno kako će José Mourinho do kraja prijelaznog roka dovesti jednog stopera.

Chelsea je u prve tri utakmice Premiershipa primio čak 8 golova što je nedopustivo za portugalskog trenera, a već je i apostrofirao kako se John Terry i Gary Cahill nalaze u skupini igrača s čijom formom nije zadovoljan, a da stvar bude gora kapetan Terry je u posljednjoj utakmici protiv West Bromwicha 'zaradio' i crveni karton...

Dugo su engleski mediji pisali kako je glavna Chelseajeva meta za ovo mjesto Evertonov John Stones, ali na Goodison Parku za njega traže veliki iznos novca. Spominjao se i iznos od 40 milijuna funti, odnosno 55 milijuna eura što je definitivno previše za bilo kojeg stopera, a kamoli ne Stonesa.

Tako se Mourinho okrenuo prema Rusiji, odnosno Zenitu, a meta je Ezequiel Garay. Argentinac je standardni član svoje reprezentacije, a ne bi imao ništa protiv napuštanja St. Petersburga u koji je došao prije godinu dana za 6 milijuna eura. I u Zenitu bi mogli dobro zaraditi jer se njegova vrijednost procjenjuje na 23 milijuna eura, a sigurno je da Chelsea neće škrtariti u posljednjim danima prijelaznog roka.

Garay je karijeru počeo u Newell's, a nakon dvije godine u Racingu iz Santandera kupio ga je madridski Real. No, na Santiago Bernabeu se nije naigrao pa je otišao u Benficu odakle se preselio u Zenit.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ezequiel Garay

Ostale Vijesti