Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica: "Svi moramo preuzeti odgovornost kako bismo izašli iz ove situacije"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.08.22. | 12:52

Trener Osijeka je dodao i kako su u klubu uzdrmani porazom od Kazahstanaca

Nenad Bjelica je u društvu vratara Ivice Ivušića najavio subotnje gostovanje u Puli (21 sat) u poprilično sumornoj atmosferi.

„Težak tjedan je iza nas“ ustvrdio je Bjelica čiji je sastav u nizu od dva poraza (Lokomotiva, Kyzylzhar) i remija (Slaven Belupo). Stoga bi se pobjedom na Aldo Drosini mogle zaliječiti neke otvorene rane.

„Nakon utakmice s Belupom smo dali dva dana slobodno igračima da malo razbistre glavu nakon. Dečki su se odmorili, vidjet ćemo tko će biti na raspolaganju. Sigurno u Puli neće biti Nejašmića i Kleinheislera koji imaju problema i Leovac je otprije out. Upitni su Fiolić, Žaper i Mierez, ali bez obzira na to mi ćemo na terenu imati kvalitetnu momčad koja je spreman pobijediti protivnika“, rekao je Bjelica dodavši kako vjeruje da može vratiti energiju momčadi.

„Nema pravila kako se izlazi iz te situacije, ono što možemo je kvalitetnije i bolje raditi, svatko preuzeti odgovornost za ono što radi na terenu. Jako nas je uzdrmalo ispadanje od kazahstanske momčadi. Razočarani smo svi, kao i navijači, novinari, tako su razočarani igrači i mi treneri. Ali moramo dati potporu našim igračima. Svatko se mora fokusirati na sebe i preuzeti odgovornost“.

Vratar Ivušić je bio na sličnom tragu.

„Težak tjedan je za nas, skupili smo glave, popričali između sebe i pogledali se u oči. Rekli smo si da moramo dati više za ovaj klub. I na treningu i na utakmicama. Dovoljno smo iskusni da znamo kako izaći iz ove situacije. Siguran sam da ćemo okrenuti stvari na pozitivu već ovaj vikend“, istaknula je osječka jedinica o čijem se transferu naveliko piše u posljednjim mjesecima.

„O tome se priča dva mjeseca, ali mislim da sam pokazao da sam maksimalno fokusiran na Osijek i to me jedino zanima. Lijepo je čuti kad te netko želi, jer je to potvrda mog rada, ali ja sam maksimalno fokusiran na ovo što se događa ovdje“.


Tagovi

NK OsijekNenad BjelicaIvica IvušićIstra 1961

Ostale Vijesti