Josip Regović/Pixsell
Josip Regović/Pixsell

Bjelica otvoreno o transferu Petkovića: "Razgovarali smo s njim, rekao je da bi mogao doći"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.07.23. | 15:44

Nekadašnji HNL trener priprema svoju novu momčad u istom mjestu gdje je pripreme odrađivao i Dinamo pa je imao priliku direktno razgovarati s Brunom

Nekadašnji trener Dinama, a sada trener Trabzonspora, Nenad Bjelica, dao je izjave nakon prijateljske utakmice sa splitskim Hajdukom od kojeg je izgubio 0-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Mogu reći da je bilo dobrih 90 minuta, nemoguće je biti zadovoljan ovim rezultatom, ali ako pogledamo da su igrači prošli samo 7 dana treninga, možemo reći da je bilo dobro.Nastavit ćemo s radom. Naši protivnici su bili fizički jači jer im liga počinje sljedeći tjedan, a i počeli su oni s radom puno ranije. Pokušali smo dati priliku svim našim igračima, a nastavit ćemo i dalje raditi istim tempom", rekao je Bjelica, pišu turski mediji.

"Ulaskom naših nogometaša u reprezentaciju stvorit će se bolja slika. Trenutno pokušavamo pripremiti taj proces. Možda će biti drugačija slika nakon povratka naših igrača iz reprezentacije, ali dvi naši igrači koji su danas igrali pokazali su dobar primjer rada, mislim da će nastaviti tim putem."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Što se tiče procesa transfera Brune Petkovića, Bjelica je otkrio:

"S Petkovićem smo se sreli u hotelu, imali smo priliku popričati. Rekao nam je da bi mogao razmisliti o dolasku ako dođe do takve situacije. Njegovi razgovori i sa samim sobom i s klubom trebali bi biti pozitivni, ali on nije jedini igrač na našem popisu. Ako Petkovića nema, ima puno kvalitetnih igrača koji ga mogu zamijeniti. Mogu reći da tražimo igrače u svakoj regiji, na svakoj poziciji. Možda će biti igrača koji će nas napustiti. Nakon što oni odu, moramo popuniti praznine. Ako nam igrač ode, pokušat ćemo na najbolji mogući način ispuniti izostanak osobe koja odlazi."

Naglasivši da je sretan što je Dinamo Zagreb u Kranju, rekao je:

"Dinamo je momčad s kojom sam radio. Imam dobar odnos i s igračima i s trenerima. Čini me sretnim što sam s njima . Jako sam zadovoljan sadržajima. I mi smo sretni. Kvaliteta koju vidimo je vrlo dobra za nas. Mogu reći da radimo u vrlo dobrim uvjetima. ”

(eg)



Tagovi

Nenad BjelicaTrabzonsporLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti