Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Bivši U21 reprezentativac napustio Gziru United i postao - Rođeni: „Očekuje nas Europa, sezona kreće i ništa – samo gas"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.06.22. | 14:08

Osim njega, uskoro se očekuje i potpis Frane Ikića.

Antonio Pavić okončao je svoju polugodišnju avanturu u Gziri United. Nekadašnji U21 reprezentativac nije se pretjerano naigrao u klubu kojeg simpatizeri Hajduka ne pamte po dobrom pa je tako ovog ljeta odlučio promijeniti sredinu. Budući da igra na mjestu lijevog beka, poziciji koje se standardno naziva – najdeficitarnijim, jasno je kako mu ponuda nije nedostajalo, ali on se u konačnici odlučio priključiti Veležu.

Glavni razlog njegovog potpisa za Rođene, osim što je još otprije upoznat s BiH Premijer ligom budući da je dvije godine bio član Željezničara, je novi trener Veleža Amar Osim koji ga je trenirao dok je Grbavicu zvao svojim drugim domom.

Igrajući za matični Osijek i Istru 1961, Pavić je dogurao do 65 nastupa, dva pogotka i jedne asistencije u elitnom razredu hrvatskog nogometa. S novim klubom, koji se ovog ljeta ozbiljno pojačao (a još ne misle stati), potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja.

"Presretan sam što sam se vratio u BiH. Odradio sam prvi trening s momcima i sve ih više-manje poznajem od ranije. Siguran sam da ću se dobro uklopiti i idemo napraviti dobru priču ove sezone", rekao je Pavić pa dodao kako se raduje ponovnoj suradnji s Amarom Osimom:

„Prije smo surađivali u Željezničaru, tako da znam neke njegove zahtjeve. Momci su ovdje dugo na okupu, to je dobro posloženo i neće biti problem da se napravi dobra priča poslije. Očekuje nas Europa, sezona kreće i ništa – samo gas."

Inače, ovih se dana očekuje da Velež potpiše i Franu Ikića, nekadašnjeg braniča Zadra i Rijeke koji je odradio veoma dobru prošlu sezonu u redovima mađarskog Gyirmót FC.



Tagovi

Antonio PavićGzira UnitedVelež Mostarnogometni transferiGermanijak transferi

Ostale Vijesti