Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bivši trener Dinama i njegov stožer te cijela uprava dali ostavke nakon europskog debakla

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.10.23. | 17:35

Bugarski velikan na koljenima

U skupini H Konferencijske lige, Nordsjaelland je deklasirao Ludogorec sa 7-1. Momčad koju vodi bivši trener Dinama te nekadašnji izbornik reprezentacije BiH, debakl u Danskoj nije mogao podnijeti pa je drugi dan podnio ostavku zajedno s cijelom upravom i stručnim stožerom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Cijela uprava PFC Ludogoretsa i sportski i tehnički stožer podnijeli su ostavke nekoliko minuta nakon rekordnog poraza protiv Nordsjælland u četvrtak. Predane su vlasnicima Kirilu i Georgiju Domushievu.

Ovim činom uprava i sportsko-tehnički stožer preuzimaju punu odgovornost za poraz u Danskoj, koji je među najvećima za momčad na europskim smotrama. Više detalja u narednim danima", stoji na stranicama kluba.

Petev je bugarsku momčad preuzeo u ožujku 2023. U 37 utakmica je osvojio duplu krunu. Uz Peteva u klubu su bila i dva bosanskohercegovačka trenera - Adi Adilović i Admir Kozlić. Podsjetimo, Petev je vodio Dinamo u sezoni u kojoj Modri nisu osvojili niti prvenstvo niti Kup, a Plavi su mu se zahvalili nakon što ni u pripremnim utakmicama za nadolazeću sezonu nisu vidjeli napredak.

Prije nego što je bio izbornik BiH, Petev je radio kao trener Jagiellonije, Omonije, Dinama, AEL Limasspola, Levskog, Ludogoreca i Ljubimeca, a prije nego što je stigao na klupu Dinama je dvije godine radio kao izbornik Bugarske (2014.-2016.) te je tu funkciju napustio baš kako bi mogao preuzeti Plave. Nakon Dinama je vvodio Al-Qadsiah i Jagielloniju da bi se na kraju ipak vratio Ludogovrecu. Ispostavilo se - kratkoročno.



Tagovi

Ivajlo PetevLudogorecKonferencijska liga

Ostale Vijesti