Bivši napadač Hajduka, Maribora i Debrecena pozitivan na koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 09:33

Želimo mu brz oporavak.

„Saznao sam u petak nakon što mi je uzet bris dan ranije. Javio sam se svojoj doktorici u srijedu, a ona me uputila na testiranje. Osjećam se dobro, trenutno nemam temperaturu. Prvih par dana je bilo kao da imam gripu. Fibra, glavobolja i opća slabost. Nisam imao problema s disanjem ili neke teže simptome“, rekao je Eterović u razgovoru za Dalmatinski portal, a trenutno kući u samoizolaciji.

„Doma sam u samoizolaciji s obitelji, suprugom i dvoje djece. Danas mi žena ide na testiranje, iako nema nikakvih simptoma,odvojeni smo. Ja sam u jednoj sobi i nemam dodira s njima od protekle srijede“, zaključio je nekadašnji napadač Hajduka, Maribora i Debrecena.

Mate trenutno brani boje lokalne Postire, a u svojoj bogatoj karijeri promijenio je čak 10 klubova te je igrao nogomet u pet različitih zemalja.

U sezoni 13./14., dok je nosio dres Rudara iz Velenja, Eterović je bio najbolji topnik slovenske lige s 19 postignutih pogodaka.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/dzRfAt1TI5U" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mate Eterovićkoronavirus

Ostale Vijesti