REUTERS/Cristina Sille
REUTERS/Cristina Sille

Bivši igrač Real Madrida novi trener Boca Juniorsa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 08:47

Predsjednik kluba je Juan Ramon Riquelme

Bivši argentinski reprezentativac Fernando Gago novi je trener Boca Juniorsa, objavio je klub u kojem je Gago prije dvadeset godina započeo karijeru.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Fernando zna da je ovdje kod kuće i jako smo sretni što je ovdje," rekao je predsjednik kluba Juan Roman Riquelme.

S 38 godina, Gago u Bocu dolazi iz meksičkog kluba Chivas Guadalajara, a na klupi argentinskog kluba će zamijeniti Diega Martineza, koji je podnio ostavku prije nekoliko tjedana nakon osrednje sezone.

Gago će imati debi u subotu protiv Tigrea, u argentinskom prvenstvu u kojem Boca deset kola prije kraja zauzima deseto mjesto sa 12 bodova zaostatka za vodećim Vélezom.

Bivši argentinski reprezentativac, Gago je započeo svoju karijeru u Boca Juniors 2004. prije nego što je potpisao za Real Madrid s kojim je dvaput osvojio naslov španjolskog prvaka. U karijeri je također igrao za Romu i Valenciju prije nego što se vratio u Argentinu, u Bocu (2013.-2019.), a zatim i u Velez gdje je odigrao zadnju sezonu u karijeri 2020. godine.

Gago je za Argentinu odigrao 61 utakmicu, a nastupio je u finalu Svjetskog prvenstva 2014. kada je Njemačka osvojila naslov prvaka.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 



Tagovi

Fernando GagoBoca JuniorsReal MadridArgentinaargentinski nogometJuan Roman Riquelme

Ostale Vijesti