Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Bivši igrač Osijeka, Istre 1961, Olimpije i Zrinjskog sa samo 26 godina potpisao za hrvatskog trećeligaša

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.10.24. | 15:00

Debitirat bi mogao – protiv Hajduka!

Luka Marin dobro je znano lice svim HNL obožavateljima. Rođeni Osječanin, koji je član Bijelo-plavih bio od 2009. do 2017. godine, u najvećem razredu hrvatskog nogometa upisao je 58 nastupa (Osijek, Istra 1961) te je pritom postigao dva pogotka. Iako mu je samo 26 godina te bi sada trebao biti na svojevrsnom 'vrhuncu', on je odlučio pristupiti drugoplasiranoj momčadi Druge NL – Mladost Ždralovi – čije će boje braniti minimalno do zimskog prijelaznog roka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Marin bi svoj debitantski nastup za Mladost mogao upisati protiv momčadi protiv koje je već u karijeri igrao, a to je – splitski Hajduk! Naime, u šest okršaja protiv Bijelih Marin ima pobjedu, dva remija i tri poraza (sve u dresu Istre 1961), a posljednji put je protiv Splićana igrao u 28. kolu HNL-a u sezoni 22./23. kad su Zeleno-žuti na Poljudu osvojili bod odigravši 2-2. Marin je tada odradio svih 90 minuta za momčad koju je s klupe vodio Gonzalo Garcia.

Podsjetimo, Mladost Ždralovi i Hajduk snage će odmjeriti u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa 30. listopada (14 sati), s tim da prije tog ogleda Mladost očekuje prvenstveni okršaj protiv Dugog Sela (26. listopada, 15 sati), a Hajduk protiv Lokomotive (26. listopada, 16 sati).

U karijeri je Luka Marin branio boje Osijeka, Olimpije, Diosgyora, Istre 1961, Zrinjskog i Širokog Brijega pa će mu tako Mladost Ždralovi biti sedmi klub u njegovom igračkom CV-u.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka MarinMladost ŽdraloviHrvatski nogometni kupDruga NLDruga nogometna liga

Ostale Vijesti