Pixsell
Pixsell

Bivši igrač Osijeka, Dinama i Lokomotive stiže u Pulu!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 08:57

Veliko pojačanje stiže na Aldo Drosinu.

Nakon više od dvije godine odsustva u HNL se vraća 29-godišnji stoper Ante Majstorović! Posljednji dres kojeg je ovaj branič nosio bio je onaj kineskog Shanghai Porta, koji ga je početkom 2021. otkupio od Osijeka za 3.3 milijuna eura. No, prošlog proljeća Majstorović se razišao s kineskim klubom i od tada je bez angažmana, budući da se oporavljao od ozljede prednjih križnih ligamenata.

Sada je kao slobodni igrač stigao u Istru 1961 i, zanimljivo, budući da je posljednju natjecateljsku utakmicu odigrao još krajem 2020. odrekao se primanja dok ne dokaže da je fit, javljaju Sportske novosti.

Ako se Majstorović vrati u bivšu formu bit će veliko pojačanje za Istru 1961 budući da se radi o iskusnom igraču s gotovo 200 utakmica u HNL-u. Sa seniorskim nogometom počeo je u drugoligašu Imotskom, etablirao se u RNK Splitu od kojeg ga je zagrebački Dinamo otkupio za pola milijuna eura, u paketu s Amirom Rrahmanijem. No, za Dinamo nije upisao niti jedan nastup, tri godine proveo je na posudbi u Lokomotivi, da bi ga na ljeto 2019. Dinamo prodao Osijeku za 400 tisuća eura.

Majstorović na Aldo Drosinu dolazi kao zamjena za Maura Perkovića koji je prešao u Dinamo. (nr)



Tagovi

Istra 1961Ante Majstorović

Ostale Vijesti