REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Bivši igrač Dinama briljira u Belgiji!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.09.24. | 16:00

Boško Šutalo najbolji je branič belgijske Pro League nakon osam odigranih kola

Odlazak u Standard Liege bio je odličan izbor Boška Šutala. Nakon što su ga ozlijede spriječile da u Dinamu pokaže svu raskoš svog talenta, Šutalo je pronašao pravu formu u Belgiji. Naime, nakon osam kola - stoper Standarda najbolje je ocijenjeni branič Pro League prema aplikaciji Sofasore.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Šutalo je u svih osam utakmica imao maksimalnu minutažu, a u čak šest utakmica Standard nije primio pogodak. Upisali su tri pobjede, tri remija te poraze od Kortrijka (1-0) te Leuvena (2-0). Trenutno su na sedmom mjestu ljestvice s bodom manje od drugoplasiranog Genta.

Za očekivati je da bi Šutalo s ovom formom mogao dospjeti u fokus reprezentacije.

“Nakon svega što sam prošao, živim dan po dan. Samo mislim o tome da sutra budem bolji na treningu, da dam sve od sebe. Razmišljanje i bacanje fokusa na ono što bi trebalo biti ako bi se stvari posložile samo bi me sputavalo. Trebam mir i zdravlje. Trebam stisnuti jače nego ikada i samo to mi je sada na pameti”, rekao je Šutalo za Germanijak po odlasku u Belgiju gdje je tražio novi zamah u karijeri. Očito se takvo razmišljanje isplatilo jer se Šutalo polako ali sigurno vraća pred svjetla reflektora.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Boško ŠutaloGNK DinamoLjetni prijelazni rok 2024.Standard LiegeHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti