Action Images / Henry Browne
Action Images / Henry Browne

Bivši hrvatski reprezentativac koji je igrao za Fiorentinu i Napoli karijeru nastavlja u 2. NL

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.08.22. | 19:46

Službeni debi trebao bi ostvariti ovog petka.

Nakon što je skoro godinu dana bio bez kluba, Hrvoje Milić pronašao je novog poslodavca. Nekadašnji hrvatski reprezentativac karijeru će nastaviti u NK Zrinski Jurjevac, klubu koji igra u 2. NL i koji svoju prvu utakmicu u novoj sezoni igra ovog petka kad im u goste stiže NK Mladost iz Ždralova.

Dok je bio bez angažmana, Milić je trenirao nedaleko rodnog mu grada i matičnog mu klub iako do nastupa za seniorsku momčad nikada nije dogurao. Imao je svega 17 godina kad je iz Osijeka preselio u Hajduk za 75 tisuća eura, da bi kasnije u karijeri igrao još za Djurgarden, Istru 1961, Rostov, Fiorentinu, Olympiacos, Napoli, Crotone i Esteghlal kojeg je napustio prije nešto više od godinu dana.

Dok ne pronađe neki 'unosniji' angažman u inozemstvu, Milić se registrirao za NK Zrinski Jurjevac, što je i više nego velika stvar za člana 2. NL budući da je 33-godišnji lijevi bek za hrvatsku nogometnu reprezentaciju skupio šest nastupa.

Podsjetimo, Hrvoje Milić razgovarao je za Germanijak neposredno prije ogleda Djurgardensa i Rijeke.

„Ne, još se nisam umirovio. Dobro se osjećam, sigurno mogu odigrati još dvije-tri sezone na vrhunskoj razini. Volio bih ih odraditi u Hrvatskoj ili negdje u okolici. Prije svega zbog obitelji. Stariji sin ubrzo će mi krenuti u školu, pokrenuo sam neke projekte u Hrvatskoj tako da bih volio tu i ostati. Treniram konstantno i stvarno se dobro osjećam”, rekao nam je Milić prije manje od mjesec dana.


Tagovi

Hrvoje MilićDruga nogometna liga

Ostale Vijesti