Tom Goyvaerts/BELGA
Tom Goyvaerts/BELGA

Bivši hajdukovac oduševio i poznatog lovca na talente: „Sve ovo sa 17 godina. Apsolutno čudovište u zraku“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 09:32

Poznati skaut još je jednom istaknuo koliko je Vušković talentiran naglasivši samo kratko njegove brojke:

Najmlađi debitant u povijesti Hajduka i najmlađi strijelac u povijesti kluba u službenim utakmicama - Luka Vušković - briljira na posudbi. Nakon što je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u poljskom prvoligašu Radomiaku iz Radoma sada je na posudbi u belgijskom Westerlou u čijem je dresu oduševio nogometni svijet.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, u remiju protiv Beerschota 2-2 postigao je oba gola svoje momčadi, čime je stigao do četiri u 10 utakmica, a dečko je - stoper i tek mu je 17 godina! Pogotke pogledajte OVDJE OVDJE (Arenasport).

Kada navrši 18 zaputit će se na Otok, gdje već ima dogovor s Tottenhamom, koji ga je ostavio još u 'slabijim ligama' za dodatan razvoj. Idućeg ljeta Vušković će potpisati za Spurse uz odštetu Hajduku od 11 milijuna eura.

Jedan od prvih koji je primijetio njegov talent bio je Jacek Kulig, lovac na mlade talente, još je jednom istaknuo koliko je Vušković talentiran naglasivši samo kratko njegove brojke:

"10 utakmica, 4 gola, 1 asistencija. Po utakmici pobjeđuje u 3.1 zračnih duela, uz uspješnost u njima od 83 posto. Po utakmici ima 6.5 čišćenja", napisao je na X-u i dodao:

"Sve ovo sa 17 godina. Apsolutno čudovište u zraku. Jedan od najuzbudljivijih stopera tinejdžera u svijetu nogometa", pojasnio je Kulig.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka VuškovićHajdukWesterloTottenham

Ostale Vijesti