Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši golman Hajduka odlazi na posudbu kod slovenskog prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 10:10

Nakon avanture u turskom Istanbulsporu, 24-godišnjak seli nazad u regiju

Aktualni slovenski prvak Mura je ove zime pod hitno trebao vratara. Ozljedom iskusnog Matka Obradovića ostala je velika rupa na možda i najodgovornijoj momčadskoj poziciji pa se Mura odlučila pronaći igrača za posudbu kako bi do kraja aktualne sezone zamjenio Obradovića čija ozljeda je, prema riječima sa klupske stranice, puno ozbiljnija nego što se to na prvu činilo.

Odluka, tojest odabir je pao na bivšeg hajdukovog vratara Marina Ljubića!

On je danas stigao u Sloveniju na potpis ugovora koji nalaže kako bi bivši vratar Hajduka mogao i ostati u Sloveniji ukoliko bi Mura otkupila njegov ugovor po završetku tekuće sezone. Dolaskom na potpis, sportski direktor Denis Rajbar je izrazio zadovoljstvo njegovim dolaskom u redove slovenskog prvaka

“Ozljeda Matka Obradovića nas je natjerala da pronađemo nova rješenja između vratnica. Marin je golan koji je već pokazao koliko može, s time dda je i dalje voljan dokazivanju. Mislim da smo pogodili njegovim dolaskom” zaključio je Rajbar uz dobrodošilcu Marinu.

Ljubić se nije nametnuo u Hajduku. Nakon omladinskih uzrasta, za seniore je upisao svega 16 nastupa. Uglavnom je branio u kupu, uz jednu europsku utakmicu, pa nije čudno da ga je Hajduk prodao u Tursku početkom prošle godine. U Istanbulsporu grije klupu uz povremene ulaske u utakmicama kupa, pa bi bilo važno da ovaj 187 cm visok čuvar mreže napokon uđe u kontinuitet.

Inače, Mura je ove sezone tek peta u prvenstvu i trebat će im pravo čudo da obrane naslov prvaka. Prosječni broj primljenih pogodaka im je malo iznad ligaškog prosjeka, vidjet ćemo hoće li se situacija popraviti dolaskom Ljubića.



Tagovi

Marin LjubićHajdukistanbul

Ostale Vijesti