Bišćan pronašao rješenje za lijevu stranu u U21 hrvatskom reprezentativcu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.08.19. | 08:36

Za njega su zainteresirana još dva talijanska kluba.

Nogometaši Rijeke plasirali su se u play-off rundu za ulazak u grupnu fazu Europske lige pobjedom nad Aberdeenom 2-0. Iako su protiv Škota prošli neokrznuti, zbog problema s ozljedama imaju problem s manjkom igrača na lijevom boku što bi se u Europi vrlo lako moglo kažnjavati.

Iz tog razloga, trener Igor Bišćan i struka Riječana traži rješenja za tu poziciju, a kako prenose Sportske novosti, čini se da su ga pronašli u Gorici. Prema njihovim napisima, Riječani se zanimaju za dovođenje Marijana Čabraje, U-21 reprezentativca Hrvatske koji okupira tu poziciju u lanjskom hit-prvoligašu hrvatskog prvenstva.

„Znam za Rijekin interes, ali me još nisu kontaktirali. Marijan je u Gorici u dobrim rukama, ići će kad klub bude zadovoljan“, izjavio je njegov agent Miroslav Bičanić za SN.

Talijanski mediji također pišu kako se za Čabraju interesiraju dva talijanska kluba, prvoligaš Sassuolo i drugoligaš Frosinone.

Riječani moraju djelovati brzo ukoliko planiraju dovesti Čabraju jer momak iz utakmice u utakmicu plijeni pozornost inozemnih klubova. 22-godišnji lijevi bočni dijete je zagrebačkog Dinama, a u predgrađe je stigao lani u debitantskoj sezoni Gorice u prvoligaškom društvu. Nastupio je i na ovoljetnom Europskom prvenstvu U21 u Italiji i San Marinu, startavši od prve minute na travnjaku u remiju s Engleskom (3-3).

(Foto: Pixsell)


Tagovi

HNK GoricaIgor BišćanMarijan Čabraja

Ostale Vijesti