Castelfidardo Calcio
Castelfidardo Calcio

Bio je desetka Hajduka, a sada je potpisao za talijanskog četvrtoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.08.24. | 11:18

Trebotić je prošao kroz Hajdukove mlađe uzraste i prvu momčad, u kojoj je debitirao sa samo 18 godina

Hrvatski veznjak, igrač čije ime spaja nespojivo - Lokomotivu i Hajduk - Dinko Trebotić (34) potpisao je za Casteldifardo, klub iz talijanske četvrte lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Čuo sam puno pozitivnih informacija o klubu i gradu. Pristao sam doći ovamo, dat ću sve od sebe kako bismo ostvarili najbolje rezultate", poručio je hrvatski veznjak za službenu stranicu Castelfidarda, koja je objavila transfer.

Castelfidardo Calcio DaCastelfidardo Calcio Da


Trebotić je prošao kroz Hajdukove mlađe uzraste i prvu momčad, u kojoj je debitirao sa samo 18 godina. U Hajduku je nakon odlaska Senijada Ibričića uzeo dres s brojem deset, ali je kasnije napustio Poljud. Bio je na posudbama u Junaku, Rudešu, Zagrebu, a potom je te 2012. otišao među Lokose, a potom i na međunarodne staze. Bio je u Videotonu, Bnei Yehudi iz Izraela, Fredrikstadu, Dinamu iz Minska, Gloriji Buzau iz Rumunjske, Slaven Belupu, Kaposvaru, mostarskom Zrinjskom, španjolskom Aguilasu. Početkom 2024. ostao je bez kluba, a zatim je u ožujku potpisao za hrvatskog niželigaša Ravnice. Za mladu hrvatsku reprezentaciju odigrao je šest utakmica. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukLokomotiva ZagrebDinko TrebotićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti