Biliću stigli Nikica Jelavić i pojačanje iz Chelseaja: Čeka se još točka na "i"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 14:15

Bilić nakon Songa dobio Jelavića i Mosesa...

Nikica Jelavić vratio se u Premierligu! Nakon što je prošle sezone s Hullom ispao iz elitnog ranga, evo njegova povratka. Jelavić je postao novi član West Hama!

Da se nešto kuha, bilo je jasno još jučer. Već jutros bivši hrvatski reprezentativac stigao je na liječničke preglede u istočni London, a ubrzo je transfer i potvrđen. Jelavić je potpisao do 2017. godine, a Hullu ide odšteta od 8.000.000 eura.

„Uvijek je cilj igrati u Premierligi, a kada sam saznao da me West Ham želi dovesti, naravno da sam želio doći ovdje“, kazao je Jelavić za službene stranice kluba.

West Ham će se tako još više pratiti u Hrvatskoj, jer sada osim trenera, tamo imamo i golgetera. Jela se iznimno raduje novoj suradnji s Bilićem:

„Igrao sam za Slavena prije, sjajan je trener i odličan čovjek. Vrlo sam sretan što ću opet raditi s njime i s njegovim stručnim stožerom. Priključujem se momčadi koja je u usponu poslije pobjede nad Liverpoolom.“

West Ham će biti sedmi klub u karijeri 30-godišnjeg centarfora, nakon Hajduka, Zulte Waregema, Rapid Beča, Rangersa, Evertona i Hull Cityja. Jelavić je u Engleskoj već više od četiri godine, a u tom periodu zabio je 29 premierligaških golova.

Osim njega, Čekićari su danas objavili i dolazak na posudbu Victora Mosesa iz Chelseaja. Sinoć je pak potvrđena nova posudba Alexa Songa iz Barcelone. I tu nije kraj, jer prema najavi gazde Davida Golda, Bilić će dobiti još jedno pojačanje... 

(Foto: West Ham)


Tagovi

West HamNikica JelavićSlaven BilićHull CityVictor Moses

Ostale Vijesti