foto: Action Images
foto: Action Images

Bilić si je slavljem kod Sheffielda, protivnika u borbi za ostanak, kupio kratkotrajni mir

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.11.20. | 22:34

Hrvatski strateg uzeo je tri boda.

West Bromwich Albion našeg Slavena Bilića u sklopu 10. kola Premier lige igrao je 'derbi začelja' protiv Sheffield Uniteda.

Srećom po bivšeg igrača i izbornika Vatrenih, domaćim slavljen od 1:0, kupljen je kratkorajni mir budući da se počelo pričati o otkazu hrvatskom stručnjaku.

Jedini strijelac na utakmici bio je Gallagher u 13. minuti nakon odbitka iz kornera i sjajno odmjerenim udarcem iz voleja s 20-ak metara. Bio je ovo susret podjednako raspoloženih momčadi, budući da je posjed lopte bio 50-50%, a i u prilikama su bili prilično slični. Bilićev WBA pucao je 15 puta, od čega je pet udaraca otišlo u okvir vrata, dok je Sheffield od 16 prilika imao četiri ozbiljnije.

Spomenimo i druge današnje utakmice koje su se igrale ranije. Liverpool je remizirao s Brightonom u kontroverznoj završnici koja već sad postaje predmet rasprave.

U druga dva susreta, Manchester City je uz hat-trick Mahreza demolirao Burnley (5:0), dok je Marcelo Bielsa nadmudrio Carla Ancelottija - Leeds je kao gost na Goodison Parku slavio 1:0.

foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore



Tagovi

Premier ligaWest Bromwich AlbionPremiership

Ostale Vijesti