Bilić prošao dalje u FA kupu, spektakularan pogodak odlučio derbi Merseysidea

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.01.20. | 19:19

Na Otoku je uvijek zanimljivo...

Većina rezultata bila je očekivana, dok je jedino iznenađenje viđeno u susretu između Middlesbrougha i Tottenhama koja je završila rezultatom 1:1 pa će se tako daljnji sudionik natjecanja saznati u drugoj utakmici u kojoj će Mourinohova momčad biti domaćin.

U „prijateljskom derbiju“ između Liverpoola i Evertona pobjedu je odnijela momčad Jurgena Kloppa.

Domaći strateg na teren je izveo rezervnu momčad svojeg kluba, dok je Carlo Ancelotti na teren izveo praktički svoj najjači sastav, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. Utakmica je završila minimalnim slavljem Redsa, a jedini pogodak na utakmici zabio je mladi Curtis Jones u 71. minuti koji je s ruba kaznenog udarca spektakularnim udarcem matirao prvog golmana Evertona Jordana Pickforda, a lopta je uz pomoć prečke završila u maloj mrežici.

Jones je ovim pogotkom postao najmlađi strijelac u povijesti Merseyside derbija , a do današnjeg dana tu je čast imao legendarni Robbie Fowler.

 

 

Bilićeve trupe također su uspješno apsolvirale treće kolo legendarnog FA kupa. Na gostovanju kod Charltona Bilićeva je momčad slavila minimalnim rezultatom, a pogodak odluke zabio je Zohore u 32. minuti utakmice.

Filip Krovinović utakmicu je odgledao s klupe za pričuvne igrače.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Footnote to the game. Liverpool’s starting line-up cost £43.95m. Everton’s cost £221.06m.</p>&mdash; Dominic King (@DominicKing_DM) <a href="https://twitter.com/DominicKing_DM/status/1213888345702621184?ref_src=twsrc%5Etfw">January 5, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

FA CupMerseyside derbiCurtis Jones

Ostale Vijesti