Bilić nije ni stigao u klub, a već je prodao igrača u Barcelonu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 20:08

Jedva čekamo da vidimo Naneta na klupi ove institucije.

Slaven Bilić u lipnju je postao trenerom engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona.

No već je njegov posao na poprilično vrućoj klupi postao teži. Megatalentirani Louie Barry, 16-ogodišnji dragulj londonskog kluba potpisao je za Barcelonu, javljaju engleski mediji.

Da ishod bude još manje povoljan za WBA, klub će utržiti samo kompenzaciju za mlade igrače u visini od 262 tisuće eura. Barryju je istekao ugovor pa će na Nou Camp bez ugovorne odštete, a prijašnjih dana je imao već sve riješeno sa PSG-om, gdje je već obavio i liječničke preglede, no u zadnjem je trenu došlo do obrata.

Ovo se prilikom oglasio i tehnički direktor WBA Luke Dowling, koji je dao opasku kako „FIFA-ina pravila koja reguliraju transfere mladih igrača omogućuju najbogatijim europskim klubovima da ih otimaju za siću“.

Barry je u travnju 2018. zadobio pozornost nogometne javnosti kad je za englesku kadetsku reprezentaciju na turniru u Italiji zabio deset golova na pet utakmica. Tog interesa je i mladac bio svjestan te nije htio potpisati novi ugovor sa novopečenom Bilićevom ekipom, ne bi li čim lakše došao do angažmana u nekom od nogometnih velikana s najveće scene.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Barca beat PSG to England youth star Louie Barry after he rejects West Brom deal <a href="https://t.co/0aO80CD8o0">https://t.co/0aO80CD8o0</a></p>&mdash; Sun Sport (@SunSport) <a href="https://twitter.com/SunSport/status/1147858020464025601?ref_src=twsrc%5Etfw">7. srpnja 2019.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto: Reuters)


Tagovi

Slaven BilićWest Bromwich AlbionLouie BarryBarcelonaPSG

Ostale Vijesti