Bili stigli na Maltu pa prošetali prije poslijepodnevnog treninga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.07.19. | 13:21

Temperatura pri slijetanju bila je 27 stupnjeva Celzijevih, a za dan utakmice najavljuje se i do 36 stupnjeva.

Hajdukova ekspedicija sletjela je sinoć ‪u 23:15 sati u maltešku zračnu luku nakon jednog sata i 45 minuta leta iz Zagreba, a danas su prošetali Maltom, prenosi Hajduk.hr.   

ODIGRAJ >>> Gzira United - Hajduk

Trener Siniša Oreščanin poveo je sobom 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu protiv Gzire United u utorak od 18 sati u kvalifikacijama za Europa ligu, a danas će trenirati u istom terminu kad je utakmica, pola sata ranije bit će i konferencija za novinare na kojoj će biti trener Oreščanin i Jairo.

Jutros su nakon zajedničkog doručka Bijeli bili u kraćoj šetnji od Slieme do St Julian’sa, 36 stupnjeva u hladu, a premda su službeni jezici malteški i engleski, dovoljno je na mnogo mjesta (pa i u hotelu gdje su Bijeli smješteni) govoriti - hrvatski. Dojma smo da svaka druga osoba razumije naš jezik. Sve na najvišoj razini, ugodno i ljubazno, mediteranski, turizam je i na Malti osnovna gospodarska grana.

Napravili su hajdukovci, igrači i treneri, poneku fotografiju za uspomenu, redom se svima Malta svidjela, jer od ručka već nešto puno vremena za odmor i razgledavanje više neće biti. Popodne je službena pressica pa trening Hajduka. U 18:00. Puna koncentracija na Gziru United, piše na službenoj stranici Hajduka.

(foto: Robert Matić / hajduk.hr)

 


Tagovi

HajdukGzira UnitedEuropska ligaNogomet

Ostale Vijesti