Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

BiH prvoligaš predstavio bivšeg igrača Gorice pa ga poslao na posudbu u dalmatinskog trećeligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.03.21. | 14:30

U redove dalmatinskog trećeligaša vratio se i 'opuzenski slavuj'

Bosanskohercegovački prvoligaš Široki Brijeg predstavio je novo ime u svojim redovima Ivana Čepu kojeg su istog dana poslali na posudbu u dalmatinskog trećeligaša Neretvanca.

Ivano Čepo bivši je igrač Gorice i nekoliko hrvatskih niželigaša, a ugovor sa Širokim je potpisao nakon dobro odrađene probe.

"Drago mi je da sam dobio priliku pristupiti ovoj momčadi u prethodnom pripremnom razdoblju. Zadovoljan sam načinom na koji sam odradio pripreme, ali ponajviše sretan što mi je stručni stožer ukazao povjerenje i dao priliku potpisati ugovor s klubom koji je veliko ime u bh. nogometu. Imamo mladu momčad, odlične momke koji su me od prvoga dana prihvatili kao svoga. Siguran sam kako će izboriti nastup u Europi", kazao je polivalentni mladi igrač iz Orebića koji će proljetni dio sezone provesti na posudbi u hrvatskom trećeligašu NK Neretvanac Opuzen.

Osim njega, u redove Neretvanca se vratilo jedno poznato estradno-nogometno ime, nekada veliki talent Stipe Glasović. Ovaj 32-godišnji veznjak prošao je omladinsku školu Hajduka, a nastupao je još za Trogir, Mosor, Croatiu Sesvete, Zagreb, Ponikve, Savski Marof i Neretvanac u kojeg se vraća. Poznat je i po svom pjevačkom umijeću zbog kojeg je i privremeno napustio nogomet, a 2017. godine oduševio je sve izvedbama u talent showu X Factor Adria.


Tagovi

Treća HNLNeretvanacŠiroki Brijeg

Ostale Vijesti