PETER CZIBORRA/Action Images
PETER CZIBORRA/Action Images

Bielsa se priprema za odlazak iz Leedsa?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 20.02.22. | 16:08

Na Elland Roadu sve je jača bojazan da bi legendarni Argentinac na kraju sezone mogao reći zbogom.

Marcelo Bielsa na ljeto će proslaviti četvrtu godišnjicu na klupi Leeds Uniteda, a sudeći prema najrecentinijim navodima britanskih medija, ona bi mu mogla biti i posljednja.

Legendarni Argentinac koji je slavu stekao svojim napadačkim stilom nogometa koji navijačima jamči užitak čak i kada rezultatski učinak izostaje omiljen je među brojnim navijačkim pukom ovog kluba sa sjevera Engleske.

Pretprošle sezone uveo ih je u prvoligaško društvo nakon 17 godina izbivanja i u svojoj prvoj premierligaškoj sezoni osvojio respektibilno devetom mjesto. Nažalost, ove sezone momčad Leedsa desetkovale su ozljede bitnih igrača, a rezultatska kriza dovela ih je do borbe za ostanak.

Uoči današnje utakmice protiv vječnih rivala Manchester Uniteda Bielsa je dao naslutiti da gledamo njegove posljednje utakmice na klupi engleskog kluba:

“Nitko ne može opstati na ovoj razini ako nisu spremni na 100 posto posvećenosti, ni igrači ni treneri. Kompetitivnost konkurencije razotkrije one koji nisu spremni.“

Izvori oko kluba koje prenosi Mirror govore kako Bielsa osjeća da je postigao maksimum s Leedsom, te da se klub već bacio u potragu za njegovim nasljednikom.



Tagovi

Marcelo BielsaLeeds UnitedPremier liga

Ostale Vijesti