Reuters
Reuters

Bielsa podnio ostavku nakon novog teškog poraza Leedsa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.02.22. | 22:22

Dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

Nakon novog teškog poraza Leeds Uniteda, ovaj put na domaćem terenu protiv Tottenhama 0:4, napisali smo kako je vrlo izgledno da će Marcelo Bielsa napustiti Elland Road.

Iako to nije službeno potvrđeno, engleski mediji javljaju da su argentinski trener i klub sporazumno su raskinuli suradnju.

Pijetlovi su danas promarširali Zapadnim Yorkshirom. Conteova momčad slavila je s uvjerljivih 4:0, nema tko nije odigrao sjajnu utakmicu u redovima gostiju pa te je prava sreća po domaćina što pobjeda gostiju nije još uvjerljivija.

Nakon što ih je u srijedu Liverpool demolirao rezultatom 6:0, danas su jednako lošu partiju odigrali i protiv sastava iz Tottenhama. Tako je Bielsina momčad ovaj tjedan zaključila s dva poraza i gol razlikom 0:1, a cijeli mjesec s jednim remijem, četiri poraza i gol razlikom 5:20. Dakle, u veljači bi u prosjeku po utakmici poentirali jednom, a kapitulirali četiri puta.

Prvi put u povijesti Premier lige neka momčad je u jednom mjesecu primila 20 golova. Na Elland Roadu su očito potrebne neke promjene, što se i dogodilo..



Tagovi

Marcelo BielsaLeeds United

Ostale Vijesti