"Bezobrazni Kukoč" otkrio zašto je Hajdukov predsjednik stopirao njegov transfer: "Stojim iza svake napisane riječi!"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.08.16. | 18:08

Kukoč tvrdi da je bio na korak do Hajduka, ali onda je Ivan Kos stopirao transfer...

Dugo ništa nismo čuli od Tonćija Kukoča, a odjednom – prava bomba! Rođeni Splićanin tvrdi da je pregovarao s Hajdukom, no da je predsjednik splitskog kluba Ivan Kos stopirao transfer zbog majice s prekriženim logom HNS-a, koju je Kukoč nosio na splitskom turniru „Četiri kafića“ u prosincu 2014. godine.

No, krenimo redom… Kukoč je u Hajduku igrao do 2013. godine, kada je prešao u Bresciju. Nakon jedne sezone u talijanskom drugoligašu potpisao je za CSKA Sofiju, gdje je igrao jako dobro, a ubrzo i proglasio sebe „najboljim hrvatskim lijevim bekom“.

Nekoliko mjeseci Kukoč je „zabavljao“ javnost svojim Facebook statusima, koji su bili direktni i bez dlake na jeziku. Nema koga nije prozivao, pa tako i čelnike HNS-a, koje je razbjesnio kada je u prosincu 2014. godine na malonogometnom turniru „Četiri kafića“ istrčao u majici s prekriženim HNS-ovim logom i natpisom: "Mafijo, gotovo je gotovo!"

Hrvatski nogometni savez ga je kaznio, no to Kukoču nije teško palo, kao raspad CSKA Sofije koji je uslijedio, a potom i propali transfer u Stuttgart. U finišu prijelaznog roka prošlog ljeta Kukoč je ipak završio u Livornu, ali se tamo nije naigrao. U siječnju je posuđen Comu, no tamo je igrao još manje, svega 43 minute za pola sezone.

Ovog ljeta Kukoč se pritajio, nije se baš pisalo o njegovim potencijalnim transferima, a danas poslijepodne na Facebooku je ispalio bombu:

„Moj agent je pričao s Hajdukom, trebao sam se vratiti u Hajduk i onda je Kos rekao mom agentu kako je on popravio odnos sa HNS-om i da ne može dozvoliti da ga ja uništim. Radi one majice koju je obukao vaš igrač na 'Četiri kafića', vaš igrač je problematičan i Hajduk s njime ne može potpisati ugovor da ne naruši odnose s HNS-om. Stojim iza svake riječi koju sam napisao ovdje", napisao je Kukoč i ubrzo dodao u status i ovo:

"Rekao sam agentu da kaže Kosu ako je u pitanju kvaliteta, da sam spreman igrati mjesec dana na probi bez ijedne kune, da dokažem kakav sam. Odgovor je opet bio: 'Majica je problem'. Oprostite, nisam znao da sam ja ovoliko bitan u ovoj državi."

Nema sumnje, Kukočeve riječi mogle bi izazvati pravu buru u Dalmaciji...

(Foto: Action Images)


Tagovi

HNSIvan KosHajdukTonći Kukoč

Ostale Vijesti