Benfica bez tri prvotimca stiže u Zagreb, pola momčadi čine golobradi mladići

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.03.19. | 11:12

Otkriven popis putnika za Zagreb.

Nogometaše Dinama očekuje dosad najteži ispit u ovogodišnjem izdanju Europske lige. U prvoj utakmici osmine finala na noge im dolazi velika Benfica, a momčad trenera Nenada Bjelice neće moći računati na Arijana Ademija i Izeta Hajrovića u tom dvoboju.

> Bjelica pripremio iznenađenje za desno krilo – tri su opcije u igri

Međutim, ni trener lisabonske momčadi, Bruno Lage, neće imati najjači mogući sastav za ogled s hrvatskim prvakom. 42-godišnji strateg objavio je popis od 20 nogometaša koji dolaze na Maksimir, a čak njih 10 je mlađe od 22 godine.

Među njima se, neće naći već otprije otpisani Jardel, Salvio, Contija i Fejsa, ali zato u glavni grad Hrvatske stiže hrvatski veznjak Filip Krovinović, koji je prošlog vikenda igrao za B momčadi te mladići Gedson i Joao Felix, kao i Ruben Dias.

Upravo će spomenuti Gedson Fernandes biti zamjena za jednog od trojice standardnih igrača u udarnoj postavi portugalskog velikana. Riječ je o portugalskom reprezentativcu Pizziju, koji neće uopće putovati u Zagreb, kao ni desni bek Andre Almeida te napadač Jonas.

Dvojica prvospomenutih standardni su članovi udarne postave, dok je Jonas bio starter u 7 utakmica, a kasnije je postao 'joker s klupe'.

Utakmica na Maksimiru, na rasporedu je u četvrtak od 18:55.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Joao FelixJuan Pizzi

Ostale Vijesti